lever för dagen, som en slända

Sitter i mitt andra hem, jebbo är i skolan och vixan är på vift. Resten av huset är tomt så det är väl hyfsat halvtråkigt. Väntar på att Ronja ska hämta mig så vi kan åka och klippa någon go-lunch. Börjar jobbet kvart i två, är så sjukt otaggad.
Har inte skrivit på aslänge, men helgen har varit näst intill brutal. Hamnade i dokkas efter att ha varit på några väldigt tveksamma hak med victoria och eveline. Och på lördag i pajala utan att jag egentligen ens han reagera. Men det har varit kult iallafall.
Igår kväll var vi och hälsade på jespers nya morbror, en liten jackrussel-valp vid namn Linus. Så sjukt jävla söt. Sedan åkte vi hem och gjorde näst intill ingenting. Nu ska jag borsta tänderna sen damma! PUSSSSS

allting har förändrats, men du finns kvar




Idag har jag slutat skolan klockan tolv. Då kom fröken spets och hämtade mig och jag åkte med henne och yennie på vetehatten. Vi satt där hur länge som helst och gick sen en sväng på stan och jag köpte ett par skor. Det behövdes för det ser ut som att jag har skotthål i stövlarna.



Efter en sväng på dom inte allt för många affärerna skjutsade dom hem mig men jag hann knappt sätta mig ner innan Matilda hämtade mig. Vi for på nyfiket och drack en kaffe, jag vet att det är fel att fika två gånger på en dag men det räknas inte om man inte fikar något. Joanna, Rebecca, Jessica och Elin kom också. Sedan körde Poromaa hem mig för jag skulle äta middag. Dirket när jag var mätt kom hon och rebbo och hämtade mig igen. Vi for till Simon larsson och kollade family guy och pratade en hel del strunt och smaskigheter. Sedan körde hon hem mig igen.

Det var min dag. Puss.

RSS 2.0