the fight for you is all I ever known

Idag är det söndag och jag sitter hemma vid köksbordet och fryser. Det är även morsdag idag. Det hade jag helt glömt bort, så ska alldeles snart göra en nödpresent till min fina mamma. Eftersom att hon åker till Piteå på onsdag tänkte jag att hon skulle få gå på havsbads-spa't och göra något mysigt. Det är hon värd.

Till helgen är det en dag på strippen och pitecruising, så det är inte helt omöjligt att jag tar mitt pick och pack och åker dit och gör något roligt utav helgen. Lite havsbadsmys och några timmar på stan låter väl kanske inte helt fel. Men innan det måste jag göra färdigt alla miljontals skolarbeten jag har kvar, även om det inte låter så himla lockande.

Nu ska jag klippa lite frukost, jobba lite matte och pyssla ihop ett kort. Förhoppningsvis är jag sysslosatt tills jebbo slutar jobbet. PUSS!


can't promise tomorrow, but I promise tonight

Igår var det fredag och jag var ledig. Klev upp, käkade lite bullens med jebbo och kring ett tiden hämtade mamma mig och vi for på badhuset med Tilde. Dom badade och jag solade. Efter det tog vi en vända på stan och sen for vi hem och käkade. Då kom brorsan och dom också hit.



Efter det åkte jag förbi Hampus en stund och satt och gagga med de pojkar och flickor som var där. Kring tolv tiden åkte jag till Vanessa. Just innan vi tänkte krypa under täcket tillsammans fick vi en jävla idé. Av med sovtishan och på med strumpebyxor och mascara. En kvart senare var vi redo för ungefär vad som helst. Så vi åkte upp på dundret och var där i någon stuga och sedan åkte vi ner till stan igen. Efter inte allt för länge insåg min kropp att den egentligen inte tyckte om Jack Daniels så han blev utslängd och kroppen slog av.

Idag har jag onödig ångest. Sån där ångest man får, inte för att man gjort något speciellt, utan bara för att. För att man varit just aningen för berusad.

Om en halvtimme slutar Jesper jobbet, då blir det myskväll. Hoppas jag.
puss mina vänner

have you ever been so sad you can hardly stand, i have



fuck it

Idag är jag trött. Eller trött.. jag är brutalt fruktansvärt obeskrivligt jävla moster trött. Typ så trött att jag vilken sekund som helst kommer dunka pannan i bordet. Typ så trött att varje gång jag blinkar blir det lite jobbigare för varje gång att öppna dom igen.



Sitter iallafall i skolan, har varit här i sju timmar och tjugoen minuter idag. Och jag måste vara här i ungefär en och en halv timme till. Har matte om ett litet tag. Känns inte speciellt okej. Men klockan fem får jag gå hem iallafall, då kommer jebbolajset och hämtar mig och sen ska vi nog på thai. Ja e hungrig som en hest!

orkar inte skriva nå mer. troligt någon ens bryr sig.

men i helg äre fest. hehehehhe puss

-

I don't understand why you have to always be gone, I get along but the trips always feel so long. And, I find myself trying to stay by the phone, 'Cause your voice always helps me to not feel so alone

du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort


Idag är det torsdag och jag har haft en lång hyffsat okej dag. Kom till skolan strax efter åtta och insåg att jag inte hade någon lektion så jag la mig i soffan och sov i 45 minuter. I maten var det oxjärpar och efter att jag och matilda konstaterat att det inte är mänskligt att äta dom där kukliknande köttkorvarna åkte vi på md's och klepp skråbba.

När jag slutat (klockan fem -.-) solade jag med mamma och sen åkte vi till moster i kos. Var där en stund, skjutsade hem Mia och sen drog vi ett varv på stan. Mamma gillar inte att ragga. Hon bara låtsas för att jag ska tycka att hon är frän. Efter att jag hängt med vixis ett litet tag for jag hem.

Nu kommer jebbolajset från jobbet och vi ska sova.
PUSS


3 maj 2011

Igår var det måndag och jag slutade skolan klockan fem. Gör det tre dagar i veckan, det suger ganska hårt. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte hem och lagade mat till Jonna och Fredde. Jag hoppade i duschen och sedan kom Rebbo och hämtade mig för det var dags för födelsedagsfika hos Sarah. Några tårtbitar senare åkte jag hem och plockade undan i mitt rum. Kan inte ens förklara med ord hur det såg ut. Äckliga snusar överallt, damm precis överallt och så mycket smutstvätt att man inte ens kunde avgöra vilken färg jag hade på golvet. Efter det dök jag ner i en renbäddad säng och strax efter det kom jesper hem från jobbet och sedan snöade vi till en film.



Just nu sitter jag i skolan med min bästaste vän Sajo. Vi jobbar om någonting som jag inte har någon större koll på, det är sjukt tråkigt. Längtar tills vi får gå och hänga i fiket. Och tills vi slutar. Och tills ikväll, då ska vi göra nå kul. Skriver sen!

pussen


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Hej allihopa. Har inte skrivit på flera veckor, filåt. Det har hunnit vara påsk och valborg så jag kan väl berätta lite kort om det. Firade påsken tillsammans med jesper, hans mormor och morfar i deras stuga i luleå. Åt go mat, shoppade och slappade.




Och i helg var det valborg. Och som ni kanske redan vet så firade vi sandra och sarah, tidigare i veckan fyllde dom ju faktist arton. Vi var hemma hos Sarah och käkade middag och tog det allt utom lugnt. Minst femton liter vin senare begav jag och vanessa oss mot jysky för att resten av våra myndiga kompisar skulle på krogas. Hamnade på några olika ställen innan jag var tillbaks hos jyrre, där lagade vi käk, hade djupa diskussioner på balkongen och poppade lite musik. Jag och jebbo var hemma strax efter fyra. Det var faktist en rätt fin kväll.



Back to work!
PUSS


RSS 2.0